OVER STEENBAKKERS
TRANSPORT BV

In 2004 werd oprichter en eigenaar Peter Steenbakkers uitgeroepen door de Rabo bank in Boxtel tot zakenman van het jaar

Peter Steenbakkers, eigenaar van Steenbakkers Transport, heeft zich ontwikkeld van vrachtwagenchauffeur tot ondernemer en investeerder in vastgoed. In 2004 werd Peter door zijn verdiensten door de Rabobank in Boxtel uitgeroepen tot Zakenman van het Jaar. 


Samen met zijn vrouw Joseline Steenbakkers runt hij het bedrijf, Steenbakkers Transport BV. Samen hebben ze twee dochters en een zoon, samen runnen ze met gemak hun gezinnetje en ondernemingen. Meer weten over het ontstaan van Steenbakkers Transport lees hieronder verder. Onderaan vindt u meer informatie over Mr. & Ms Steenbakkers.

Steenbakkers Transport op weg

Steenbakkers Transport:

.... Is 24/7 onderweg en inzetbaar en werkt alleen met goed opgeleide chauffeurs.
.... Heeft een jong en zeer goed onderhouden wagenpark, dat voldoet aan de strengste milieueisen.
.... Beschikt over ruim 70 trekkende eenheden.
.... 46 koelvriesopleggers. 

.... Allen zijn inzetbaar voor lijntransport en distributie, zowel:
     3-assige trailers (voor het grote werk),
     2-assige stuurbare trailers en 
     1-assige citytrailers voor het afleveren van goederen in de stad.
....  Meer dan 100 deskundige medewerkers in dienst heeft, die allen garant staan voor kwaliteit en perfectie in hun            vakgebied.
.... Opereert volgens de normen van het ARBO-beleid.
.... Is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf.
.... Kan voor u de in- en uitgaande fuststroming bijhouden.
.... Beschikt over parkeer terreinen, waar 80 opleggers kunnen parkeren.
.... Verhuurt kantoorpanden, loodsen en parkeer terreinen.

Loyaal aan elkaar en aan Steenbakkers Transport

Medewerkers

Steenbakkers Transport heeft in 2019 weer 3 jubilarissen te vieren, met  medewerkers die nog steeds met heel veel plezier bij
Steenbakkers Transport werken. 

Koos van de Bruggen - 12,5 jaar
Andre Werner - 15 jaar
Pierre van Summeren - 15 jaar 

Jubilarissen in 2020 in dienst bij Steenbakker Transport

Henri van Gerwen - 12,5 jaar

Hoe Steenbakkers Transport is begonnen!

OPGEVEN IS NOOIT EEN OPTIE GEWEEST

Peter Steenbakkers had al vroeg voor ogen dat hij meer wilde dan alleen vrachtwagen rijden en met veel doorzettings vermogen en een aantal tegenslagen is het gelukt om een betrouwbaar en goed gewaardeerd tranport bedrijf neer te zetten, wat goed aan geschreven staat bij klanten in de verschillende food sectoren.

Van onderenemend jochie tot top zakenman!

         Van een uitslaande brand na een doorstart!

                  Van vrachtwagen chauffeur tot Transport bedrijf!

De groei van Steenbakkers Transport

Van start in het millennium jaar
In het millennium jaar 2000 koopt Peter Steenbakkers zijn eerste vrachtauto en begint aan een nieuwe uitdaging, wat het grootste avontuur van zijn leven is geworden. Door zijn enorme inzet werd er in hetzelfde jaar al een tweede auto bij gekocht en werdt de eerste fulltime en part time chauffeur aangenomen.  

Peter Steenbakkers heeft bewezen dat alles mogelijk is, als je maar in je dromen gelooft.

Opgeven is geen optie
In het tweede jaar kwam een grote tegenslag, Dumeco brand bijna tot aan de grond toe af en dreigt voor Steenbakkers Transport een strop te worden. Mede doordat zijn 4 vrachtwagens daar geparkeerd stonden. Maar met een groot doorzettingsvermogen, een goede samenwerking en vertrouwen in elkaar kon er opnieuw transport gereden worden voor Encebe, Dumeco Helmond en Dumeco Weert Christian Salvesen te Boxtel en Tilburg, waardoor Steenbakkers Transport weer van de grond kan komen. 

Doorzettingsvermogen
Ondanks de tegenslagen en door hard te werken kon er aan het eind van de zomer, door Steenbakkers Transport een vijfde en zesde vrachtauto worden bijgekocht. Ook wordt er meer personeel aangetrokken, dit jaar alleen al heeft Peter Steenbakkers bewezen dat opgeven geen optie is en dat tegenslagen de groei van Steenbakkers Transport niet in de weg staan. 

Naamsbekendheid
Doordat ook andere vestigingen van Christian Salvesen en Dumeco door heel Nederland hoorden dat Steenbakkers Transport altijd kan komen laden of lossen, en nooit een nee als antwoord geven wanneer ze worden gebeld, maken al gauw meerdere vestigingen van deze bedrijven gebruik van de diensten van Steenbakkers Transport.

24/7 paraat
De service en naams bekendheid van Steenbakkers Transport onder grote namen in het bedrijfsleven zorgen er ook voor dat bedrijven ons dag en nacht weten te bereiken. Ondertussen werken er 25 chauffeurs full time voor Steenbakkers Transport, want NEE verkopen kennen we niet bij onze opdracht gevers. 

Betrouwbare speler in transport wereld
Peter Steenbakkers is een grote naam geworden en van eenling is hij samen met zijn vrouw Joseline Steenbakkers uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat mee telt in de transport wereld en een betrouwbare speler voor al u vervoer geworden is. Steenbakkers Transport slaat pallets, emballage en rolcontiners op als uzelf een tekort aan opslag heeft.

Groei zet door
Door de groei en meer bedrijfsruimte is er nu ook plaats voor op en overslag van pallets, emballage en rolcontrainers. Meerdere plannen komen tot uitvoer en Steenbakkers Transport heeft nu ook een eigen wasplaats en wast nu ook de kratten en dolav bakken voor meerdere bedrijven. 

In nog geen 5 jaar tijd is Steenbakkers Transport uit zijn jasje gegroeid voor de 14 vrachtwagens die dan al rijden en is het tijd voor uitbreiding van de loods en kantooruimte. Op hetzelfde bedrijfsterrein wordt grond en een woonruimte aangekocht, waar ook ruimte is voor 8000 m2 parkeerterrein.

Hart voor de zaak
Peter en Joseline Steenbakkers kunnen nu bij hun bedrijf gaan wonen, hun leven bestaat nou eenmaal uit vrachtauto's en alles wat met transport te maken heeft. Voor beide staat hun bedrijf op No1, naast hun gezin natuurlijk, wat op deze manier goed te combineren is.  

Uitbreiding
In 2015 weet Peter Steenbakkers ook het mega parkeerterrein naast de locatie op de kruisbroeksestraat te verwerven. Waardoor er nog eens 8000 m2 parkeerterrein bij komt voor het bedrijf. Ook wordt het wagenpark flink uitgebreid met 18 nieuwe Daf 95 XF's waardoor nu bijna de gehele vloot uit deze Dafs bestaat.   

ALTIJD OP ZOEK NAAR VERBETERING!

In de toekomst

Steenbakkers transport blijft groeien en vernieuwen. Er staan nieuwe inovatieve ideeen op de planning. In de toekomst zal Steenbakkers Transport een betrouwbare partner blijven voor al u transport en vraagstukken. Voor elk probleem en vervoer over de weg vinden wij een oplossing.

Steenbakkers Transport blijft dag en nacht, 24/7 onderweg met uw transport, en blijven voor u klaar staan met advies en daadkracht voor al u vraagstukken op het gebied van transport, verhuur kantoor ruimte & parkeerterreinen, loodsen op en overslag. 

24/7 onderweg met uw transport  

MAAK KENNIS MET
Mr & Ms STEENBAKKERS

Samen runnen ze dagelijks met veel plezier het multinational transport bedrijf Steenbakkers Transport.


Peter Steenbakkers

Oprichter & eigenaar

Zakenman en zelfs zakenman van het jaar in 2004, ondernemer, initiatief nemer van verschillende  projecten en bovenal oprichter van het succesvolle transport bedrijf Steenbakkers Transport.


Joseline Steenbakkers

All round

Deze super women is moeder van 3 kinderen, is vrachtwagen chauffeur, runt het huishouden en Steenbakkers Transport tijdens en bij afwezigheid van haar man Peter Steenbakkers.

Mr & Ms Steenbakkers, het enthousiaste managementteam en chauffeurs staan voor u paraat en kijken erna uit om u te ontmoeten. Heeft u een transport, onze trailers rijden graag voor, om u van dienst te zijn.