Steenbakkers Transport gespot onderweg

26-03-2017

Steenbakkers Transport rijdt door heel de Benelux en wordt regelmatig gespot op de weg, waar we trots op zijn. Zo kregen we afgelopen week 2 prachtige foto's opgestuurd van Marcel (Jan) van de Hel Eigenaar/Fotograaf NL & Be Fotografie, deze fotograaf had een van de trailers van Steenbakkers Transport gespot bij Distri Fresh, bij Vion, waar trailers op parkeer terrein worden neer gezet voor chauffeurs die de trailers daar omwisselen en omkopelen.

Ook maken onze chauffeurs regelmatig foto's van hun rit, werk over de weg en lokaties waar ze langs komen. Dit zorgt voor mooie foto's die wij graag plaatsen.

Voorheen viel het ons nooit op, want de foto's bleven meestal alleen zichtbaar in privé collecties, maar door het aanmaken van social media kanalen weten chauffeurs en ook dus deze fotograaf ons te vinden.

We willen onze chauffeurs, klanten en andere weg gebruikers stimuleren Steenbakkers Transport op foto vast te leggen als ze onze trailers en trucks onderweg tegen komen, natuurlijk stellen we het dan op prijs als deze foto's via een van onze kanalen naar ons toe wordt gezonden, zodat we ze kunnen plaatsen op internet.

Naast het fotograferen willen we onze chauffeurs, klanten en andere geïnteresseerde vragen om bij de foto een verhaal te schrijven van maximaal een A4. Zo helpt u ons om ook meer zichtbaar te worden niet alleen op de weg.

Stuur uw foto en eventueel kort verhaal, waar en wanner uw foto genomen is

T.a.v. Steenbakkers Transport onderweg Email:
steenbakkersmarketing@gmail.com
of plaats de foto rechtstreeks op Facebook

Bij het verzenden van uw verhaal en foto gaat u automatisch akkoord van het plaatsen
van uw content.