Steenbakkers Transport op social media

11-03-2017
Steenbakkers Transport gaat met de tijd mee
Steenbakkers Transport gaat met de tijd mee

Steenbakkers Transport is niet alleen op de weg te vinden, maar zeker ook op social media. 

Onze vrachtwagens rijden overal en regelmatig kom je ons ook op tegen op de weg. Maar bij het maken van een nieuwe website en het verkennen van social media, viel het ons op dat de transport wereld nog niet echt de weg heeft gevonden naar het internet. Volgens bronnen van de statistiek is slechts 40% actief. We vragen ons af heeft dit een speciale reden?

We willen door meer actief te zijn op de social media kanalen meer betrokkenheid creeeren met onze klanten, chauffeurs en geintereseerde in de transport wereld. Wij willen graag betrokken worden en ons ook op internet laten zien. 


Wij vinden het belangrijk om ook gevonden te worden op social media en vooral op Facebook, Linkedin en Twitter. Dit zijn de kanalen, waar de transport wereld het meest te vinden is. We gaan testen of het gebruik van social media ook echt loont. We vragen ons af, krijgen we door meer volgers en bezoekers op onze website en social media te generen ook meer naamsbekendheid? 

LOONT SOCIAL MEDIA? WE GAAN HET TESTEN! VOLG ONS OP FACEBOOK EN TWITTER

Het is logisch dat onze chauffeurs onderweg geen gebruik maken van hun mobiele telefoons, maar tijdens een stop is het leuk om iets te posten op een van onze social media kanalen en willen onze chauffeurs aansporen om gebruik te gaan maken van Twitter en Facebook. 

Stuur jouw foto en eventueel kort verhaal, waar en wanner uw foto genomen is
T.a.v. Steenbakkers Transport onderweg Email:
steenbakkersmarketing@gmail.com
of plaats de foto rechtstreeks op Facebook